sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Iltoja


Viikonloppu meni melkein kokonaan valokuvatessa, sillä sain isän työpaikalta lainaan järjestelmäkameran. Kysessä oli Canon EOS 300D -kamera. Se oli oikein helppokäyttöinen, kunhan ensin muutamat perusjutut otin selville käyttöohjeesta. Otin viikonlopun aikana varmaan yli 600 kuvaa, joista monen monta on kyllä poistettu, niiden epäonnistumisen myötä. Sain kuitenkin myös mielestäni todella hyviä kuvia, joita voin esitellä myöhemmin.

Eilen autoin äitiä haravoinnissa, kärräämällä lehtiä tunkiolle. Valokuvasin meidän koiraa ahkerasti ja siivosin nuotiopaikan. Veljeni kanssa paistoimme myös makkarat ulkona ja samalla kuvasin. Sainkin veljestäni oikein hauskoja kuvia! =D Kerkesinpä myös astua koiran läjään eilen, silloin ei pahemmin naurattanut...Illalla saunoimme, paistoimme lettuja ja katsoimme leffan.

Tänään olen lukenut ahkerasti tuota kirjaa ja tein äidinkielen päättötyön valmiiksi. Lisäsin valinnaiseen osioon näitä blogikirjoituksianikin, en sitten tiedä, oliko siinä mitään järkeä, mutta kannattaa sitä aina kokeilla kaikenlaista. Seitsemän aikoihin kävin kävelemässä koiran kanssa ja muutama tutuu naama tuli matkalla vastaan. Huomisen sää näyttää TODELLA lupaavalta, joten aijon nyt tosissani pyöräillä kouluun. Ja jos tuo sää ennuste taas huijaa minua, niin sittenhän huomenna sataa vettä :/ Mutta heijssan, minä lähen unten maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti